14 Ani Servicii de Calitate

Servicii GSM Profesional! Aducem servicii in privinta tuturor problemelor legate de telefonul tau, suport si consultanta, constatarea defectelor fiind GRATUITA! Intervenim in toate defectele, in cazul socurilor mecanice, contactului cu lichide, reparatii hardware pe placa de baza, schimbare componente, touchscreen, display-LCD, corp carcasa, microfon, casca, senzor proximitate, probleme semnal, probleme incarcare, conectori baterie, etc.

GSMborg, un service specializat in reparatia obiectelor electronice fie GSM sau Tablete de tot felul si iti aducem calitate si servicii ireprosabile la preturi fara concurenta. Avem tehnicieni priceputi cu o experienta bogata in domeniu, asa ca poti sta linistit ca iti lasi pe maini bune smartphone-ul sau tablete care au suferit stricaciuni. Reparam orice tablete existente in momentul actual pe piata, de la ecrane sparte, porturi defecte, butoane stricate sau telefoane scapate in apa.

GSMborg, indiferent de tablete, toate, revin la viata in mana iscusitilor nostri tehnicieni.

Apple detine locul numarul 1 pe piata mondiala in randul telefoanelor. Fiind telefoane performante si luxoase si repararea acestora devine din ce in ce mai complicata si totodata mai costisitoare, totusi incercam sa mentinem preturile de reparatii pentru toate buzunarele.